Föreläsning/Föreställning

”Jag vill leva lycklig nu när jag är jag”

En föreställning om att gå ner i det svarta hålet på grund av prestationsångest av att vara jag och sedan vägen tillbaka för att hitta sitt glädjefyllda jag. På riktigt.

Riktar sig till dem som vill höra och se en föreställning omfamnat av glädje, sorg, trygghet, kärlek och gemenskap.

Mer info inom kort.

”Börja våga lyssna inåt hjärtat”

I ett samhälle där vi ofta tror att samhällets normer är det som ska forma vårt liv glömmer vi av lyssna på vårt hjärta och leva det liv vi innerst inne vill leva. Det är svårt att våga lyssna inåt men när man börjar leva sitt liv inifrån och ut sker mirakel och du kan skapa dig ett liv omfamnat av kärlek, trygghet, gemenskap och glädje. Precis så som du vill leva.

En föreläsning om kärleken till sig själv, tacksamheten för allt vi har och hur vi kan ändra syn på det vi tycker mindre om för att göra livet enklare. Framförallt riktat till ungdomar, unga vuxna och deras föräldrar.

”Det sitter i hjärtat”

Många gånger tänker vi att vårt liv sitter i huvudet, att vi ska tänka oss till hur saker och ting ska vara. När vi inte riktigt orkar så mycket vi egentligen vill tänker vi ”Kom igen nu då, lite till, det sitter i huvudet” och kör på lite till. Som om att allt vi gör ska styras utav våra tankar och funderingar vilket lätt kan göra oss väldigt trötta. Lär vi oss hantera våra tankar, känslor och funderingar på ett sätt som är snällt mot oss själva lägger vi också grunden för att vara snälla mot andra.

Om vi börjar släppa garden, förstå varför vi gör det vi gör och som vi gör, samt att göra det som vi i hjärtat vill göra istället för vad vi ”borde” göra så kommer vi se livet med helt andra ögon. Kärlekens ögon.

En föreläsning om att gå från att styra sitt liv av sina tankar och funderingar till att ställa sig själv frågan varför och flytta ner motorn i livet till hjärtat och låta känslorna vara din riktning i livet för att se den du innerst inne vill vara. Riktat till dem som vill få verktyg för att börja våga känna efter lite mer. Åt hjärtats håll.

Kontakta för eventuell intresse och offert för föreläsning. Berätta gärna kort om varför du vill ha en föreläsning och till vilken målgrupp den kommer rikta in sig till så gör vi vårt bästa för att du ska få ut bästa möjliga av föreläsningen.