Om

För oss på Felicias Energikälla är det viktigt att du känner dig trygg i din livsprocess. Vår riktning är att vi tillsammans ska hitta verktyg och stöttning som passar just dig och din eventuella grupp för ett lugnare, tryggare och mer glädjefyllt liv. Vi vill vara en stöttning av din process för att du sedan ska kunna stå trygg och säker på egna ben.

Jag som driver Felicias Energikälla har erfarenhet av utmattning, jobbmissbruk, psykisk hälsa och ohälsa för egen del samt som nära anhörig för psykisk ohälsa.

Redan sedan barnsben har jag drivits av att sprida glädje, trygghet och gemenskap till människor i min omgivning och nu när jag har skapat mig fler erfarenheter i form av livet, andra människor och utbildningar vill jag mer än gärna fortsätta lära ut det till andra människor i min omgivning. Allt för att vi tillsammans ska skapa ett liv omfamnat av kärlek.

För att jag ska kunna driva det här företaget och hjälpa andra är det viktigt att jag fortsätter ta ansvar över min livsprocess och lever ett hållbart liv.

Varmt välkomna!